Smartlog v3 » djules » Spaltet
Opret egen blog | Næste blog »

Spaltet

10. Jun 2005 05:28, djules

"Du inspirerer mig". Det er der en der siger, og jeg vågner ved lyden af stemmen. Jeg vågner nok lidt mere, end jeg ville have gjort hvis det var en, der havde sagt "Du tager hele dynen" eller bare havde gryntet, for jeg bliver selvfølgelig smigret. Der er imidlertid ikke andre end mig selv i min seng og heller ikke andre i mit soveværelse, erfarer jeg, da jeg tænder lyset. Og det føles også lidt som om der stadig hænger resterne af ord på mine læber. Jeg bliver helt varm i hovedet og skynder mig at slukke lyset så det tomme værelse ikke skal se, at mine kinder farves mørkerøde. Jeg har rost mig selv i søvne! 
Det virker som om, jeg har spaltet mig i to i søvne, og den ene part har følt trang til at herliggøre den anden. Har måske følt sig den anden part underlegen og har sagt ordene for at få et budskab af samme kaliber retur. Kun halvdelen af mig falder i søvn. Den anden halvdel ligger hele natten og spekulerer på, at det ikke kun er mig, der har en følelse af at have haft alle disse følelser før.

Kommentarer

 1. Matthias
  14. Jun 2005 09:46
  1

  Holy Moses..., dette synes jeg er rigtig flot skrevet og en god tekst. Du inspirerer mig.

 2. nikefree sko
  31. Mar 2013 06:50
  2

  Fantastisk! Rigtig god service. Har nu bestilt flere varer og de blevet sendt og kommet til tiden hver gang. De er ALTID klar med god online support. Kan klart anbefales!

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede